Εκδήλωση στο Ramada Plaza Thraki με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Στo πλαίσιo της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2017, το Travel Massive Βορείου Ελλάδας (Travel Massive Thessaloniki & Northern Greece) διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Ramada Plaza Thraki Hotel στην Αλεξανδρούπολη, με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρηματιών του τουρισμού στην περιοχή, σχετικά με το παγκόσμιο αυτό μη κερδοσκοπικό τουριστικό δίκτυο.

Η εκδήλωση θα έχει σαν κεντρικό της θέμα την παρουσίαση της παγκόσμιας μη κερδοσκοπικής ηλεκτρονικής τουριστικής πλατφόρμας Travel Massive και τους τρόπους που μπορούν να την αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες του τουρισμού.

Τι είναι το Travel Massive

Το Travel Massive αποτελεί μια παγκόσμια κοινότητα, στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες του τουρισμού και travel insiders από όλο τον κόσμο. Αποτελείται από chapters και έχει αναπτυχτεί ήδη σε πάνω από 130 πόλεις στον κόσμο.

Μέσα από το Travel Massive, επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, με στόχο να δημιουργήσουν επαγγελματικές συνεργασίες.

Ανά δίμηνο, περίπου, διοργανώνεται ένα event για τους ανθρώπους του τουρισμού, με σκοπό την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και της αναγνωρισιμότητας της Ελλάδας.

Η εγγραφή και η συμμετοχή στο Travel Massive είναι δωρεάν. Οποιασδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί σαν φυσικό πρόσωπο, αφού συμπληρώσει ένα συνοπτικό ερωτηματολόγιο online και εγκριθεί η εγγραφή του. H εγγραφή δεν έχει κανένα κόστος, αντίθετα εντάσσει τα μέλη σε ένα ευρύ, παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών του τουρισμού, που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο με πολλούς τρόπους.

Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης θα προσφερθεί coffeebreak ενώ θα κλείσει η παρουσίαση με ελαφρύ cocktail προκειμένου οι συμμετέχοντες να συζητήσουν θέματα που άπτονται του τουρισμού.

Λεπτομέρειες για το event μπορείτε να δείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Χρύσα Κρασσά, co-ChapterLeader του TravelMassiveThessaloniki – NorthernGreece στο τηλέφωνο: 6932230665 ή στο director@respondondemand.com